A Hűtéstől a fűtésig

Cégünkről

Cégünk a hűtéstechnika területén kezdte tevékenységét, és az évek során széleskörű tapasztalatot szerzett ezen a területen. Elsődleges szolgáltatásaink között szerepel a klímaszerelés és klímatisztítás, ahol kiemelten fontosnak tartjuk az ügyfeleink elégedettségét és a minőségi munkavégzést.

Hűtés mellett már Fűtünk is

Ahogy cégünk folyamatosan fejlődik és igazodik az ügyfelek igényeihez, tavalyi évben bővítettük szolgáltatási palettánkat. Az elmúlt év során bevezettük a komplett fűtési rendszerek tervezését és kivitelezését. Vállaljuk padlófűtés telepítését, kazáncserét és kazántisztítást is, biztosítva, hogy az ügyfeleink fűtési igényei maximálisan kielégítve legyenek. Emellett szakértelmünk kiterjed radiátoros és konvektoros rendszerek karbantartására is.

Munkatársaink elkötelezettek az iparág legmagasabb színvonalú szolgáltatásainak nyújtásában, és mindig arra törekszünk, hogy az ügyfeleink számára biztosítsuk a leginnovatívabb és legmegbízhatóbb megoldásokat. Bízunk benne, hogy a P&P klíma kft. a jövőben is szolgáltatásainkkal hozzájárulhat ügyfeleink kényelméhez és elégedettségéhez. Ne habozzon keressen fel minket mielőbb!
cropped-Nevtelen-2.png

Amennyiben kérdésed van, legyen az egyszerű információkérés vagy üzleti megkeresés, örömmel állunk a rendelkezésedre.