SZOLGÁLTATÁSAINK SZERELÉS ÉS KARBANTARTÁS

Tekintsd meg szolgáltatásink széles körét és kérd ajánlatunkat bármelyik szereléshez vagy karbantartáshoz!

Fűtéskorszerűsítés

Teljeskörűen vállaljuk a fűtésszerelést. Legyen az kondenzációs kazán vagy padlófűtés!

Gázkészülék szerelés

Kazán, radiátor, konvektor tisztítás, karbantartás vagy készülék csere

Klímaszerelés és hőszivattyú

Teljeskörűen ellátjuk a klíma készülékeket. Klíma telepítés, javítás, tisztítás.

Vízszerelés

Zuhanykabint cserétől a vízmelegítőn át, a víllanybojler telepítését is vállaljuk!

Kazán tisztítás, csere

A kondenzációs gázkazánok modern gázkazánok, amelyek sokkal hatékonyabbak, jobb hatásfokkal rendelkeznek, biztonságosabbak, környezetbarátabbak mint korábbi turbós, vagy nyílt égésterű társaik. Vállaljuk a beszerelést, javítást, karbantartást.

Konvektor, radiátor karbantartás

A konvektor egy hosszú, akár évtizedekig jól működő készülék, amellyel általában semmi gond nem szokott lenni, főleg akkor, hogyha rendszeresen van karbantartva.

Klíma és hőszivattyú tisztítás, karbantartás

Vállaljuk a légkondicionáló készülékeknek a tisztítását. A beltéri és a kültéri egységeket egyaránt átmossuk. A beltéri egységen egy alapos fertőtlenítést végzünk el, a kültéri egységen pedig egy vegyszeres vizes átmosást végzünk el. A klímatisztítás nagyon fontos dolog a készülék és az egészség szempontjából.

Fűtési rendszer mosás

A radiátor és padlófűtés fűtési rendszer tisztítása a csőrendszerek , hőleadók belső szennyeződés eltávolítására és akadálymentes áramlás biztosítására alkalmas.

Cégünk teljes körű fűtés- és klímatechnikai szolgáltatásokat nyújt, beleértve a vízszerelést, gázszerelést, kazán cserét, klíma és hőszivattyú tisztítást és fűtési rendszer mosást. Továbbá vállaljuk padló fűtés telepítését illetve radiátor és konvektorok karbantartását. Profi csapatunk biztosítja az optimális kényelmet és hatékonyságot minden ügyfelünk számára. Kérje akciós ajánlatunkat és szakértő kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Dolgozzunk együtt!

Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit az elvégzendő munkával szemben. Szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

cropped-Nevtelen-2.png

Amennyiben kérdésed van, legyen az egyszerű információkérés vagy üzleti megkeresés, örömmel állunk a rendelkezésedre.