Klímaszerelés és hőszivattyú

Cégünk vállalja az általunk forgalmazott klíma és hőszivattyú berendezések értékesítését és telepítését. Vállaljuk a beszerelést, a leszerelést, a javítást, a karbantartást, a csövezést, valamint az áthelyezést. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk Szegeden és Csongrád megyében. Hívjon minket telefonon, vagy írjon nekünk emailt!

Klímaszerelés

Cégünk vállalja a klíma készülékeknek a beszerelését, javítását és karbantartását Szegeden és környékén. A klíma készülékeknek vállaljuk a teljeskörű beszerelését. Segítünk kiválasztani és közvetlenül a gyártótól be is szerezni a klímaberendezést. Ez által a garancia érvényességet is mi hagyjuk jóvá és a teljes ügyintézést is mi folytatjuk le.

Egy előzetes helyszíni felmérés során megnézzük az otthonát, felmérjük, hogy milyen klímára lenne szüksége, valamint azt is, hogy hol lenne a legjobb helyen a klíma.

A beszerelésre vállalunk egy év beszerelési garanciát. A későbbiekben is teljes mértékben ellátjuk a készüléket. A klímát érdemes évente minimum egyszer, de inkább kétszer karbantartatni, amely során egy szakember alaposan kifertőtleníti és kitisztítja a készüléket. Ezzel különböző betegségeket lehet megelőzni, valamint a készüléknek is hosszabb lesz az élettartama.

Ha a jövőben meghibásodna a készülék, akkor keressen fel minket, hiszen mi vállaljuk a klímáknak a megjavítását is.
A kapcsolatfelvételt követő akár már másnapján is kimehetünk Önhöz, és elkezdhetjük a felmérést elvégezni. Ha Szegeden él, és klímaszerelést szeretne, akkor kérjük keressen fel minket bizalommal.

Klímaszerelést azonnal?

A klímákkal kapcsolatban vannak olyan meghibásodások, amelyek azonnali segítség nyújtást igényelnek. Ilyenkor fontos, hogy ne használja a készüléket, elvégre a klímában található nedvesség, áram és gáz így rendkívül veszélyes, ha a készülék nem működik megfelelően. Ilyenkor mindig keressen fel minket bizalommal és a lehető leghamarabb elhárítjuk a problémát.

Klímáink már fűtésre is alkalmasak:

Tényleg lehet hatékonyan fűteni klímával? IGEN!
A modern technológiának köszönhetően, számos előnnyel számolhatunk, ha a klímát fűtésre használjuk. Annak ellenére, hogy hosszú évek óta a klíma a köztudatban elsősorban még mindig inkább csak hűtési funkciója miatt ismert és keresett. Ezen általánosan elterjedt nézettel szemben azonban tudni kell, hogy a klíma sokkal szélesebb működési tartományban képes a hűtés mellett fűtésre is. Egyes modellek akár -25 fokban is tudnak stabil teljesítményt leadni.

Fűtős klímáink most akciós áron

Gree Comfort X 3.5 kw

275.000 huf

Midea Xtreme Save 3.5 kw

269.000 huf

MDV Next 3.5 kw

239.000 huf

Gree G-tech 3.5 kw

318.000 huf

Fűtős klímáinkról bővebb információért

Dolgozzunk együtt!

Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit az elvégzendő munkával szemben. Szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben kérdésed van, legyen az egyszerű információkérés, együttműködés, vagy üzleti megkeresés, örömmel állunk a rendelkezésedre.

© All Rights Reserved.