Víz- és csatorna szerelés

Vízvezeték szerelőként vállaljuk a konyhák, fürdőszobák és más helyiségeknek a teljeskörű vízszerelését, javítását,  karbantartását és kivitelezés terén mindent ami a vízszereléssel kapcsolatos. Továbbá, teljeskörűen vállaljuk a szaniterek telepítését.

Vízszerelés, vízvezeték javítása

Cégünk vállalja a vízvezeték szerelési, vízszerelési munkálatokat. Ebbe sok minden bele tartozik, többek között a csapcsere, csaptelepcsere, lefolyó szifon csere, csőszivárgás megszüntetés, duguláselhárítás, mosógépek stangjának építése, wc szerelés, konyhai mosogató csere, kád beszerelés, zuhanykabin csere stb.
Továbbá, széleskörűen ellátjuk a vízvezeték szerelési problémákat. Otthonában kívül és belül is vállaljuk a munkálatokat. Javítunk, cserélünk, beszerelünk és karbantartunk. Vállaljuk a vízszerelési beszereléseket, így a kivitelezést is. A meghibásodott készülékeket a legjobb tudásunk szerint javítjuk meg.

Vízszerelés Szeged

Cégünk Szegeden és Csongrád megyében vállalja a vízszerelési munkálatokat. A vízszerelési munkálatok egyrészénél mindenképp szükség van egy előzetes helyszíni felmérésre. Ha felkeres minket telefonon, akkor szakértő kollégánk egyeztet Önnel egy időpontot, amikor megejtjük ezt a felmérést. Itt tudunk beszélni a további munkálatokról, valamint a szerelésnek vagy kivitelezésnek a díjáról.
Továbbá, vállaljuk a konyhákat, fürdőszobákat, wc-ket, vizes helységeket és minden más helyen előforduló szaniteres problémának a helyreállítását. Ha eltört, megrepedt, ha szivárog, ha nem működik, akkor feltétlenül keressen fel minket és mi helyre hozzuk. Kérjük keressen fel minket bizalommal.

Szaniterek felszerelése:

A fürdőszoba, konyha, WC és egyéb vizes helységek szanitereinek telepítése során a svájci GEBERIT szerelési rendszereit javasoljuk leginkább. Továbbá, egyedi kedvezményeink révén biztosítunk megfizethető minőséget ügyfeleinknek.
Csaptelepekből, elzáró szerelvényekből a MOFÉM, Hansa, Grohe termékeket ajánljuk. A kiemelkedő jótállási időszak hosszútávon pénztárcakímélő és megbízhatóságot eredményez. Természetesen más vízszerelési termékek is felszerelhetők, de érdemes ebben az esetben is a minőséget választani. Cégünk márka függetlenül mindig az ár – érték aránynak megfelelően a legjobb termékeket javasolja.

Dolgozzunk együtt!

Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit az elvégzendő munkával szemben. Szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben kérdésed van, legyen az egyszerű információkérés, együttműködés, vagy üzleti megkeresés, örömmel állunk a rendelkezésedre.

© All Rights Reserved.