Gázkészülék és gázkazán szerelés

Gázkészülék szerelés

Szakembereink mind tapasztalt szakemberek, akik már hosszú ideje benne vannak a szakmában. Több évtizedes tapasztalattal a szakembereink mind könnyedén megtudják oldani a problémákat. Jól ismerik a különböző márkákat, és azoknak a különböző készülékeiket.
Gázkészülék szerelőink vállalják a gázkazánokat, gázkonvektorokat, gázbojlereket, gáztűzhelyeket és minden további gázkészüléket is.

Gázkazán szerelés

Cégünk vállalja a gázkazánoknak a szerelését. Márkafüggetlenül vállaljuk a gázkazánokat, kombi készülékeket is. Ha azt tapasztalja, hogy gázkazánja nem fűt rendesen, csöpög, hangos, vagy más probléma van, akkor hívjon minket. Akkor is keressen fel minket, hogyha nem biztos abban, hogy a gázkazánnal van probléma. Például, ha a radiátor hideg, akkor ott lehet probléma a kazánnal is és lehet probléma a radiátorral is. Ha minket hív ki, akkor ezt kiderítjük és egyből el is kezdjük megoldani a problémát.

Ha gázkazánjával probléma van, akkor keressen fel minket bizalommal. Gyorsan és szakszerűen megjavítjuk készülékét. Keressen fel minket bizalommal. Várjuk hívását. 

Gázkazán karbantartás

Cégünk vállalja a gázkazánoknak a karbantartását. A karbantartást sokan elhanyagolják, pedig ez egy kulcsfontosságú szolgáltatás annak érdekében, hogy a készülék hosszú élettartamú és biztonságos legyen. Egy karbantartásnak az ára töredéke egy szereléshez képest, így mindenképp megéri elvégeztetni. A karbantartás során a szakember alaposan átvizsgálja a készüléket, megnézi, hogy minden rendben van-e vele. Ha igen, akkor átadja a készüléket, ha pedig nem, akkor megbeszéli Önnel a további teendőket. A karbantartás során ki is tisztítja a készüléket. Kérjük keressen fel minket, ha egy évben egyszer karban van tartva a készülék, akkor már mindent megtett azért, hogy sokáig, gond nélkül működjön a készülék.

Dolgozzunk együtt!

Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit az elvégzendő munkával szemben. Szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

cropped-Nevtelen-2.png

Amennyiben kérdésed van, legyen az egyszerű információkérés vagy üzleti megkeresés, örömmel állunk a rendelkezésedre.