Fűtéskorszerűsítés

Szegeden és Csongrád megye területén vállaljuk a fűtéskorszerűsítést családi házakban és társasházakban egyaránt. Legyen szó kondenzációs kazán beszereléséről vagy bármilyen más elektromos fűtés választásáról. A fűtéskorszerűsítés során felmérjük az otthonát, így egyedi ajánlatot adunk át Önnek, árral együtt.

Fűtéskorszerűsítés

Cégünk vállalja a központi fűtéseknek a szerelését, javítását, kivitelezését. Ebben benne van a különböző gázkazánoknak a szerelése (többek között a turbós és a kondenzációsé), valamint a radiátoroknak és más fűtőtesteknek a szerelése.

Radiátor javítás

A radiátorokkal kapcsolatban többféle probléma felmerülhet, például az, hogy nem fűtenek ill. szivárog, csöpög belőle a víz. Télen mind a kettő elég nagy probléma, így fontos, hogy minél hamarabb megoldást találjuk rá.

Gázkazán javítás

Vállaljuk a kondenzációs és a turbós gázkazánokat is. Fontos, hogyha azt tapasztalja, hogy gázkazánjával valami nincs rendben, akkor minél előbb értesítsen minket, hiszen akár balesetveszélyes is lehet a készülék.

Fűtésrendszer karbantartás

A fűtés rendszereknek a karbantartása rendkívül fontos dolog, hiszen ezzel tudjuk garantálni azt, hogy a készülék hosszú élettartamú lesz és biztonságos. Egy gázkazán esetében például akár évekkel is kitudja tolni az élettartamot.

Központi fűtés

Cégünk vállalja a központi fűtéseknek a szerelését, javítását, kivitelezését. Ebben benne van a különböző gázkazánoknak a szerelése (többek között a turbós és a kondenzációsé), a radiátoroknak és más fűtőtesteknek a szerelése.

Családi ház fűtés korszerűsítés

Ha egy szegedi családi házban él, és szeretné, hogy otthona fűtés korszerűsítésben részesedjen, akkor keressen fel minket. Egy fűtéskorszerűsítéssel a későbbiekben jelentős összegeket lehet spórolni, alacsonyabb lesz a számla.

Lakásfelújítás

Vállaljuk a lakásfelújítás során a fűtés rendszernek a kiépítését és a fűtéskorszerűsítést Szegeden. Az elavult fűtésrendszereket lecseréljük egy modern, jól használható rendszerre, amely hosszú távon vissza fogja hozni az árát.

Radiátoros fűtés kiépítése

A jó fűtésrendszer kiépítése minden ingatlan esetében nagyon fontos. Az alaposan megtervezett és szakszerűen kiépített fűtésrendszerrel a kellemes hőmérsékletet hatékony energiafelhasználással érheti el, így pénztárcakímélő megoldást érhet el.

Elektromos fűtés kiépítése

Legyen az klíma, vagy hőszivattyú, mi a legjobb megoldást tervezzük meg és készítjük el neked, hogy a leghidegebb estéken is stabil fűtésed legyen. Kombináld napelemmel és fűtsd otthonodat ingyen. Válj zöldé velünk!

Cégünk vállalja a fűtéskorszerűsítést a családi házakban, panellakásokban és természetesen a társasházakban is. A társasházakban egy fontos momentum az, hogy egy fűtéskorszerűsítés előtt mindenképp beszélni kell a közösképviselővel. Ha mindenkinek külön kazánja van, még akkor is kell, hiszen a kémény nem biztos, hogy megfelelő lesz az átalakításhoz. Ha fűtéskorszerűsítésről van szó, akkor keressen fel minket bátran. Ha lecserélné a régi kazánját egy újra, akkor biztos lehet benne, hogy csökkeni fog a fűtés számla. További extrákat is lehet kérni, mint például a termosztatikus radiátor szelepek.

Fűtéskorszerűsítés társasházban

Fűtéskorszerűsítés árak

A fűtéskorszerűsítésnek az ára rendkívül sok mindentől függ. A fűtéskorszerűsítés egy nagyon egyénre szabott dolog, hiszen függ attól, hogy milyen házról beszélünk, annak a háznak milyen tulajdonságai vannak. Függ attól, hogy milyen készüléket szeretne beépíteni, milyen meglévő dolgok vannak (például gázcsövek, radiátorok), szeretne-e bármilyen újítást. Ha szeretné tudni, hogy mennyibe fog kerülni, akkor keressen fel minket, hogy megtudjunk beszélni egy helyszíni felmérést, amelynek a végén konkrét árakkal tudunk szolgálni. Hívjon minket bizalommal.

Az egyik legjobb módja a fűtéskorszerűsítésnek a kondenzációs kazán. Sok előnnyel rendelkezik, bár sokakat megrémít az ára. Mivel kevesebbet fogyaszt, mint elődei, így az árát pár év múlva abszolút visszatudja hozni. A fűtéskorszerűsítés ma már csak kondenzációs kazánnal jöhet létre, hiszen más készülékek már nem engedélyezettek. A kondenzációs kazán sokkal nagyobb hatásfokkal rendelkezik, mint elődei, sokkal biztonságosabb és környezetet sem terheli annyira. Páratlan előnyei vannak, otthonát biztonságban tudhatja, és biztosítva van afelől, hogy mindig a rendelkezésére fog állni a meleg otthon.

Fűtéskorszerűsítés kondenzációs kazánnal

Dolgozzunk együtt!

Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit az elvégzendő munkával szemben. Szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

cropped-Nevtelen-2.png

Amennyiben kérdésed van, legyen az egyszerű információkérés vagy üzleti megkeresés, örömmel állunk a rendelkezésedre.