Milyen bojlert vegyek? - Segítünk dönteni!

A villanybojlerek ma már korszerű és energiatakarékos megoldásokat kínálnak a meleg víz előállítására. Az elmúlt évtizedekben történt fejlesztések és a fenntarthatóságra való növekvő igény eredményeként a villanybojlerek újra a figyelem középpontjába kerültek. Ez a cikk segít eligazodni a piacon kapható legnépszerűbb márkák és típusok között.

Az Energiahatékony Villanybojlerek:

A fenntarthatóság és az energiatakarékosság iránti növekvő igények hatására a villanybojlerek terén jelentős fejlődés történt. Az elektromos áram mint megújuló energiaforrás különféle funkciókkal kombinálva segíti a bojlerek hatékony működését. A természetes elhasználódás és csere igénye is hozzájárultak ahhoz, hogy a villanybojlerek újra népszerűvé váljanak.

A HAJDU Bojler – Hagyomány és Innováció:

A hazai piacon meghatározó szerepet játszik a HAJDU bojler. A tradicionális magyar gyártó nemcsak megmaradt a piacon, hanem komoly termékfejlesztéseket is végrehajtott. A „Z” széria, különösen az 80 és 120 literes bojlerek, a legkelendőbbek közé tartoznak. Az Aquastic bojlerek a szerényebb költségvetéssel rendelkező vásárlók számára nyújtanak tartós megoldást. A Smart – okosbojler és a szögletes bojler további innovációkat kínálnak a felhasználóknak.

Az Ariston Bojler – A Kocka Forma és Funkcionalitás:

Az Ariston Velis szögletes bojlere hatalmas siker lett nemcsak a magyar, hanem az európai piacokon is. A „kocka” bojler vízszintes elhelyezése és innovatív funkciói kiemelkednek a piacon. Az Ariston az okos villanybojler terén is kiemelkedő, a napi vízhasználatra rugalmasan reagálva.

Az Atlantic Bojler – Francia Minőség:

Az Atlantic név az ismeretlenségből lassan bekerül a hazai köztudatba. A francia gyártó széles termékskálával rendelkezik, beleértve a szögletes Vertigo bojlereket és az energiahatékony Essential villanybojlereket. Az Atlantic a hőszivattyúk és elektromos konvektorok terén is jelentős piaci részesedéssel rendelkezik.

BOSCH – Az Együttműködés Jótékony Hatása:

A világszinten ismert BOSCH márkanév alatt is elérhetőek villanybojlerek. Az együttműködés a BOSCH és az Atlantic között garancia a minőségre, a kiváló termék támogatásra és a megbízható szerviz szolgáltatásra.

Fontos Szempontok a Választásnál:

  1. Méret és Kapacitás: Válasszuk azt a méretű bojlert, amely megfelel a valós igényeinknek. Ne méretezzük túl, hiszen a felesleges űrtartalmú bojlerek nagyobb helyet foglalnak el és több energiát fogyasztanak.

  2. Helyszín: Ne helyezzük hideg helyiségbe a bojlert, mert a hideg környezet növelheti a fűtési energia és hőntartási veszteséget.

  3. Elhelyezés: Minél közelebb legyen a bojler a vízvételi helyhez, hogy minimalizáljuk a csővezeték veszteségeket.

  4. Csaptelep: A termosztátos csaptelepek segíthetnek az energiamegtakarításban, különösen, ha villanybojlerrel használjuk őket.

  5. Karbantartás: Évente vagy kétévente tisztíttassuk meg a bojlert a vízkőtől, mert ez segít fenntartani az energiahatékonyságot.

 

A megfelelő villanybojler kiválasztása komoly beruházás, és érdemes alaposan átgondolni a hosszú távú üzemeltetési költségeket is, ne csak az akciós árat figyelembe véve. A neves gyártók termékei közül választva, a valós igényekhez igazítva, energiahatékony funkciókkal felszerelve garantálhatjuk a megbízható és fenntartható melegvíz ellátást otthonunkban.

Dolgozzunk együtt!

Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, címét és igényeit az elvégzendő munkával szemben. Szakértő kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.

cropped-Nevtelen-2.png

Amennyiben kérdésed van, legyen az egyszerű információkérés vagy üzleti megkeresés, örömmel állunk a rendelkezésedre.